LITTLEOVER

LOCATION:  Littleover, Derby

YEAR: 2024

PROJECT DESCRIPTION:

The project involves the complete reconstruction and enhancement of a detached house, focusing on modernizing the living space and creating a luxurious outdoor environment. Located in a serene residential neighbourhood, the property will be transformed into a contemporary oasis with a beautifully landscaped garden and a stunning swimming pool.

The transformation of the detached house into a new, improved building with a beautiful garden and a swimming pool represents a harmonious blend of architectural innovation, outdoor elegance, and modern comfort. By integrating sustainable practices and luxurious amenities, the project aims to create a timeless sanctuary that enhances the lifestyle and well-being of its residents for generations to come.